Regiobode

media1

Verbluffende Afslankresultaten!

,, Het gaat erg goed bij afslankstudio Differently Slim in de Wilp”, aldus Rika Boonstra eigenaresse van deze afslankstudio. De resultaten mogen er zijn. Zo vielen de dames op de foto gezamenlijk 76 kilo af.

We maken gebruik van een eiwitdieet en een spierstimulatie machine. Het gaat er professioneel aan toe in een sfeervolle omgeving. Mijn bedrijf richt zich puur op afslanken zo vervolgt Boonstra.

Voor iedereen wordt er na een intake een behandelplan op maat gemaakt. Zo kwam mevr. Tonnis ontzwangeren na de geboorte van haar derde kind. Ze maakt gebruik van de spierstimulatie machine. Ze verloor 10 kg en 96 cm in omvang. Tevens verbeterde de conditie van de huid. Doordat zij niet actief kan sporten door knieproblemen blijft zij 1 keer per 14 dagen komen om haar lichaam in conditie te houden. Ondertussen zit zij al 2 jaar op haar ideale gewicht.

Mevr. Spoelstra verloor 25 kg en 150 cm in omvang door middel van het eiwitdieet in combinatie met de machine. Haar verbranding is sterk verbeterd en haar bloedruk en cholesterol verlaagd. Ondanks het sterke gewichtsverlies is haar buik dankzij de machine toch strak gebleven.

De vriendinnen mevr. Dijk en Cazemier begonnen tegelijk met het eiwitdieet. In korte tijd verloren ze 23 en 18kg. De dames zijn zeer tevreden omdat het gewichtverlies hoofdzakelijk uit vet bestaat. Het eiwitdieet is 100% natuurlijk en is gemakkelijk vol te houden zonder hongergevoel. Tevens dringt het medicijngebruik voor bijvoorbeeld hoge bloeddruk, cholesterol en diabetes type 2 terug. Kortom Differently Slim is het afslanken op maat met het beste resultaat zo besluit Boonstra. Afslankstudio Differently Slim is telefonisch te bereiken onder nummer 0594-644842.

Bron: Regiobode en Breeduit