Regiobode

CIMG6299300

Succesvol afvallen bij Differently Slim

De Wilp.  Het eiwit dieet is op dit moment waanzinnig populair. Het verbrandt gericht vet en geen spiermassa. Je kunt het eenvoudig volhouden zonder hongergevoel en je hoeft niet ingewikkeld te doen met allerlei ingewikkelde kookboeken.

Sonja Bakker is verleden tijd en we zitten nu in het tijdperk van de eiwit diëten. Aldus Rika Boonstra eigenaresse van de afslankstudio.

 

Het eiwitdieet doorstond glansrijk de test door de consumentenbond. Gemiddeld verliest de klant 6 tot 10 kilo aan vet massa per maand. Door dit snelle resultaat blijf je gemotiveerd en is het een voordelige methode om af te slanken.

Zo voerde Feeke Vogelaar uit Leek ook een eeuwige strijd met de weegschaal tot dat ze zich wende tot afslankstudio Differently Slim. Er werd een behandelplan op maat gemaakt met het eiwitdieet en spier stimulatie behandelingen. De spierstimulatie behandelingen zorgen voor een verbeterde huid en plaatselijk centimetrverlies  zo vertelt Boonstra. Door de ongekende motivatie van Feeke en de professionele aanpak van Rika viel Feeke bijna 24 kilo af.

“Het is heel goed te doen” weet Feeke. Met 6 eetmomenten per dag, de grote variatie aan eiwitproducten en de verse groente ernaast kreeg ik geen hongergevoel. Deze methode kan ik iedereen aanraden. Ik voel me een stuk fitter. Naast het gewichtsverlies kreeg ik een hogere verbranding, verminderde mijn orgaanvetten en is mijn bloeddruk enorm verbeterd. Kortom een succesvolle formule waar het ontspannend toegaat.


Differently Slim is gevestigd aan de MR.Nennstiehlweg 34 in De Wilp en is telefonisch bereikbaar via 0594-644842